«Малі Олімпійські ігри» відбулися у дитячому таборі «Гайдарівець»

«Малі Олімпійські ігри» відбулися у дитячому таборі «Гайдарівець»

У дитячому таборі «Гайдарівець», що в с. Благодатне Черкаської області, за сприяння відділення Національного олімпійського комітету України в Черкаській області відбулися «Малі Олімпійські ігри». Про це «Нова Доба» дізналася з офіційного сайту відділення НОК у Черкаській області. Участь у спортивно-оздоровчому заході прийняли дві сотні діток.

До відкриття святкового дійства долучилися відповідальний секретар відділення НОК України в Черкаській області Іван Урста та спеціаліст відділення, майстер спорту України Олександр Гнатенко. Представники відділення НОК подарували табору комплект спортивних м’ячів для подальшого застосування у спортивних активностях. Відзначення заходу супроводжувалося спортивними конкурсами та виступами у виконанні дітей. По завершенню урочистої частини діти долучилися до традиційного олімпійського пробігу та підняття олімпійського прапора. Також кращих визначили в особистій та команданій першостях у різних видах спорту.
Учасників «Малих Олімпійських ігор» відзначили подарунками від відділення Національного олімпійського комітету України в Черкаській області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x