Абітурієнти розповіли, чому обрали Черкаський національний

Абітурієнти розповіли, чому обрали Черкаський національний

У Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького розпочався прийом документів для вступу в заклад вищої освіти. Відповідальний секретар приймальної комісії Людмила Смалиус запевнила, що в університеті створено всі умови для сприяння вибору спеціальності та подачі документів абітурієнтами. Про це повідомляє прес-служба університету.

«Зранку стало помітно, що попитом користуються такі спеціальності як психологія, журналістика, соціальна педагогіка, дошкільна та початкова освіта, туризм, економіка та право, — зазначила Людмила Никифорівна.

Аби подати документи для вступу, до Черкаського національного приїжджають абітурієнти з усієї області. Тальнівчанка Марина завжди мріяла про професію журналіста, тому вже в перший день вирішила подавати документи на спеціальність.

«Журналістика – це завжди актуально, це змога бути в центрі подій. Сподіваюся, що стану студенткою Черкаського університету і зможу глибше і ґрунтовніше вивчати особливості професії та проходити практику у відомих засобах масової інформації», – зазначає дівчина.

Канівчанин Максим поки не знайшов єдиного рішення. Хлопець подає документи відразу на декілька спеціальностей, зокрема, в навчально-наукові інститути економіки й права та історії й філософії.

Вікторія із Сміли вирішила подавати документи до інституту педагогічної освіти, соціальної роботи та мистецтва. Дівчина переконана, що у стінах Черкаського національного отримає якісну освіту та зможе всебічно розвиватися.

Реалізувати плани бути істориком вирішив Олег. Абітурієнт розповідає, що з дитинства мріяв навчатися за обраною спеціальністю, тож нині хлопець надіється стати студентом ЧНУ і повністю зануритися в науковий світ.

Випускниця Вікторія приїхала подавати документи до ЧНУ, аби продовжити сімейну традицію.

«У мене мама і тато психологи, тому я особливо і не замислювалася, куди буду вступати. Мені завжди подобалася ця спеціальність, адже психолог – це цікава та потрібна професія. Але на відмінну від своїх батьків, хочу пов’язати майбутнє із військовою психологією», – ділиться планами абітурієнтка.

Більшість майбутніх студентів розповіли, що вирішили подавати документи до Черкаського національного за порадами знайомих та друзів. Зокрема, порадою подруги скористалася Альона із Черкас. Дівчина розповіла, що вступати до інституту іноземних мов їй порадила подруга, запевнивши, що в університеті є всі умови для досконалого вивчення іноземної мови, закордонного стажування та реалізації власного потенціалу. Частина абітурієнтів стверджує, що самостійно визначилися з закладом та професією. При цьому користувалися інформацією з сайтів університетів та соціальних мереж.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x