У Драбів приїде мобільний сервісний центр МВС

У Драбів приїде мобільний сервісний центр МВС

У четвер, 19 липня, у смт Драбів, по вулиці Васильченка, 73А (приміщення РСТК) для вашої зручності працюватиме пересувний мобільний сервісний центр МВС. Про це «Нова Доба» дізналася із Драбівської районної ради.

Мобільний сервісний центр МВС, оснащений сучасним обладнанням, виїжджає за графіком у віддалені населені пункти Черкащини та надає громадянам найпопулярніші послуги сервісних центрів МВС а саме: реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, заміна посвідчення водія, видача міжнародного посвідчення водія, а також здійснює прийом запитів від громадян на отримання довідок про відсутність судимостей.

Нагадаємо, що для того, щоб даний сервіс приїхав до вашого містечка, вам необхідно звернутись до органів місцевого самоврядування з заявкою про те що ви хочете отримати послуги МСЦ МВС.

Переглянути графік курсування, часи прийому мобільних сервісних центрів МВС та інтерактивну карту маршрутів можна на сайті Регіонального сервісного центру МВС в Черкаській області http://chk.hsc.gov.ua/ у розділі «Мобільний СЦ».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x