На Черкащині відбулися змагання із плавання на відкритій воді

На Черкащині відбулися змагання із плавання на відкритій воді

14–15 липня відбулися змагання чемпіонату Черкаської області з плавання на відкритій воді. Позмагатися за нагороди чемпіонату та продемонструвати свою витримку та силу духа до Черкас завітало майже 200 спортсменів із багатьох регіонів України, а також два спортсмена з Німеччини. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби Управління у справах сім\’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА.

Змагалися плавці на різних дистанціях 500 м, 1500 м, 3,3 км та 10 км. Черкащину представляли спортсмени зі спортивних шкіл області: ДЮСШ 1, КДЮСШ ЧМР, КДЮСШ 2, СК «Тримікс» та збірна команда Управління ДСНС у Черкаській області.

Привітати спортсменів, повболівати за них, побажати їм наснаги та відмінного результату на змагання завітали: начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Максим Зеленський, заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА, майстер спорту України Катерина Коваленко, голова відділення НОК в Черкаській області Андрій Більда.

На Черкащині відбулися змагання із плавання на відкритій воді

– Сьогодні відзначають кращих із кращих, адже підкорити водну стихію не легко. Тільки в спортивній боротьбі можна усвідомити, що для людини спорту не існує нічого неможливого, – зазначив начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Максим Зеленський.

Результати змагань буде повідомлено згодом.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x