На Черкащині робітник обікрав керівницю

На Черкащині робітник обікрав керівницю

28-річний житель одного із сіл Корсунь-Шевченківського району викрав з автомобіля своєї роботодавиці кошти в сумі 500 гривень та банківську картку. За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Про це «Новій Добі» стало відомо з прес-служби ГУНП України в Черкаській області.

До чергової частини Корсунь-Шевченківського відділення поліції надійшло повідомлення від жительки одного із сіл району про крадіжку. Вона розповіла поліцейським, що невідома особа викрала з її легковика кошти в сумі 500 гривень та банківську карточку.

Працівники поліції, що прибули за викликом, дізналися, що жінка залишила автомобіль навпроти свого домоволодіння відчиненим. Кошти та банківська картка знаходилися в гаманці, що лежав на передній панелі транспортного засобу. Також поліцейські з’ясували, що вільний доступ до домоволодіння жінки має 28-річний місцевий житель, який у неї працює по господарству. Після крадіжки робітник зник.

Його місцезнаходження встановили та запросили до поліції для дачі показів. Чоловік зізнався у вчиненому та розповів, що хотів випити. Коли побачив гаманець, звідти викрав кошти та картку. Кошти витратив на оковиту, а карточку викинув у кущі.

За даним фактом Корсунь-Шевченківським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п\’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадських робіт на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x