П’яний чоловік вкрав автомобіль

П’яний чоловік вкрав автомобіль

У Лисянському районі п’яний молодик викрав автомобіль. Зловмисник встиг подолати лише декілька кілометрову відстань, після чого був затриманий працівниками міліції. Про це «Новій Добі[hide][/hide]» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Лисянського райвідділу міліції звернувся 40-річний житель одного із сіл району та повідомив, що з його подвір’я щойно викрали автівку. Чоловік розповів, що близько 4-ої години ранку прокинувся від гуркоту, що лунав на його подвір’ї. Подивившись у вікно, господар побачив, що його машина виїжджає з двору. Дізнавшись від потерпілого необхідні дані про автомобіль та його прикмети, черговий по райвідділу відразу направив слідчо-оперативну групу на місце пригоди. До селища, яке розташоване на відстані 5-7 кілометрів від міста правоохоронці дісталися за лічені хвилини. Рухаючись сільськими вулицями правоохоронці помітили автомобіль, який рухався в зустрічному напрямку. Як виявилось, це був той самий «Москвич», який щойно викрали у селянина. Оперативники почали переслідувати втікача, але на сигнал зупинитись він не звертав уваги. Проте далеко втекти йому не вдалося, крадій автівки не впорався з керуванням і з’їхавши на узбіччя зупинився.

У салоні автомобіля працівники міліції затримали 18-річного місцевого жителя, який був у стані сильного алкогольного сп’яніння. Для з’ясування всіх обставин, зловмисника доставили до райвідділу міліції. Молодик зізнався у скоєному правопорушенні та розповів як все відбувалося. Після гарного застілля з друзями, охмелілий парубок намагався як найшвидше повернутись додому. В одному із дворів хлопчина примітив автомобіль, який виявився відчиненим. Запустивши двигун він помчав нічними вулицями і навіть ні на мить не задумувався про наслідки.

На цей час працівники міліції повернули автомобіль його власнику. Слідчим відділенням Лисянського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x