Коноплю та мак для прикормки риби вирощував чоловік у Городищенському районі

Коноплю та мак для прикормки риби вирощував чоловік у Городищенському районі

52-річний житель одного із сіл Городищенського району, вирощував коноплю та снодійний мак. Наразі відкрито кримінальне провадження. Повідомляють в секторі комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

В ході проведення оперативно-профілактичних заходів правоохоронці Городищенського відділення поліції в одному із сіл району на території домоволодіння місцевого жителя серед господарських культур виявили доглянуті рослини коноплі. Їх розміри досягали близько двох метрів. Власником рослин виявився 52-річний місцевий житель. Під час санкціонованого обшуку поліцейські на його присадибній ділянці крім 19 рослин коноплі нарахували ще 4 рослини снодійного маку. За словами господаря, він не вважає рослини наркотичними, а використовує їх для прикормки риби.
Коноплю та мак для прикормки риби вирощував чоловік у Городищенському районі
Речові докази вилучені та будуть направлені на дослідження. За даним фактом Городищенським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від ста до п\’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x