Вдарив жінку кухонним ножем і поїхав з дому

Вдарив жінку кухонним ножем і поїхав з дому

На Жашківщині під час застілля між чоловіком та жінкою виникла сварка, в результаті якої чоловік вдарив жінку ножем. Повідомляють в секторі комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

Жінку госпіталізовано до реанімаційного відділення. Відкрито кримінальне провадження.
До чергової частини Жашківського відділення поліції надійшло повідомлення від жителя одного із сіл району про те, що він надає медичну допомогу жінці, яку поранив ножем її співмешканець. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група та медики.

Від свідків стало відомо, що жінка проживає разом з 38-річним співмешканцем, який після події сів в свій автомобіль та поїхав в невідомому напрямку. Протягом доби його місцезнаходження встановили. У розмові з поліцейськими чоловік розповів, що в той день, коли сталася подія, у них були гості. Під час застілля між чоловіком та жінкою виникла сварка. Вони пішли з\’ясувати стосунки до іншої кімнати. Під час сварки чоловік схопив кухонного ножа та вдарив ним потерпілу. Жінка вибігла на вулицю і впала не землю, а чоловік сів в автівку та зник з місця пригоди.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x