10 керівників з апарату ОДА написали заяви на звільнення

10 керівників з апарату ОДА написали заяви на звільнення

Станом на 17 квітня в Черкаській ОДА вже 10 керівників структурних підрозділів написали заяви на звільнення. У цілому, ж у обласній державній адміністрації 19 структурних підрозділів.

Про це «Новій Добі» повідомили в Черкаській ОДА.

Заступник керівника апарату Черкаської ОДА Юрій Сушко визнає, що вимога звільнення керівників департаментів та управлінь – політичне рішення та вимога часу.

«Коли збирався Майдан – ніхто не радився з юристами щодо того правильно це чи ні. Люди просто вийшли і все. Так і це рішення є політичним та, на нашу думку, відповідає вимогам часу. Питати щось у юристів під час революції – безглуздо. Щодо людей, які звільнилися, то частина з них поставилися до цієї вимоги з розумінням, а дехто ще чогось очікує», – говорить Юрій Дмитрович.

Щодо можливих кандидатур на вакантні посади, Юрій Сушко зазначає, що вже є подання бажаних кандидатур, проте, усі вони повинні будуть пройти «люстрацію» Народними радами.
Нагадаємо, нині у складі Народної ради 46 осіб, які представлені президією з 8 осіб (представників ВО «Свобода», БЮТу, Удару та громадськості).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x