Дізналися, хто привласнив гроші на ремонт доріг у Черкасах

Дізналися, хто привласнив гроші на ремонт доріг у Черкасах

В обласному центрі підприємець привласнив кошти місцевого бюджету, що були виділені на капітальний ремонт доріг у місті. Повідомляє прес-служба Черкаської місцевої прокуратури.

Так, встановлено, що фізична особа–підприємець М. умисно, з корисливих мотивів привласнив кошти місцевого бюджету при розробці проектної документації на капітальний ремонт доріг м. Черкаси – близько 680 тисяч грн., та, відповідно, завдано шкоди місцевому бюджету на вказану суму.
Підприємцю повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 191 ( привласнення чужого майна, яке було ввірене особі), ч. 3 ст. 191 КК України (привласнення чужого майна, яке було ввірене особі, вчинене повторно).
Наразі у вказаному кримінальному провадженні триває досудове розслідування, проводяться необхідні слідчі (розшукові) дії з метою встановлення всіх фактичних обставин та прийняття законного обґрунтованого рішення.

Довідково:
за вчинене кримінальне правопорушення чоловіку загрожує покарання до 8 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x