Уманчанин вкрав з магазину інструменти

Уманчанин вкрав з магазину інструменти

Молодий чоловік, скориставшись натовпом у магазині, викрав дві валізи з дорогим інструментом. Коли продавець виявила відсутність товару, то злодій вже встиг його продати на місцевому ринку. Правоохоронці встановили, що крадіжку скоїв раніше судимий місцевий житель. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До співробітників Уманського міськвідділу міліції звернулась 49-річна місцева жителька і повідомила про крадіжку. Жінка розповіла, що має власний магазин господарських товарів, у якому нещодавно трапилась крадіжка. Невідома особа викрала два набори дорогого інструменту, завдавши збитків на суму понад 1 500 гривень.

Проводячи розшукові заходи працівники міліції отримали інформацію про те, що в сусідньому торговому приміщенні встановлені камери зовнішнього відеоспотереження, одна з яких і зафіксувала чоловіка з викраденим інструментом. Зловмисником виявився 26-річний місцевий житель. Того ж дня він був затриманий працівниками міліції на одній із вулиць міста.

Зловмисника доставили до міськвідділу міліції. В кабінеті слідчого він розповів, як все відбувалося. Зайшовши до господарського магазину за покупками він побачив велику чергу, кожен з відвідувачів щось купував. Оскільки в магазині знаходився один продавець, який не встигав за кожним услідкувати, молодик вирішив скористатися нагодою і викрав дорогий інструмент. Крадене він відразу продав за півціни на місцевому ринку.

На цей час речові докази вилучені. Слідчим відділом Уманського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України та вирішується питання про обрання міри зловмиснику запобіжного заходу. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x