Святослав Кондратів. Тур метеора Світ очима скрипаля

Святослав Кондратів. Тур метеора Світ очима скрипаля

Святослав Кондратів. Тур метеора Світ очима скрипаля

Вітаємо Вас, і від імені Маестро скрипки Святослава Кондратіва запрошуємо на унікальну подію у вашому місті – концерт проекту #СвітОчимаСкрипаля в рамках другого Всеукраїнського туру з новою програмою \”МЕТЕОРА\”. В цей вечір Ви отримаєте океан емоцій від романтичної та експресивної музики Святослава Кондратіва.

Сам Маестро виглядає стильно й невимушено, зазвичай в джинсах, зручній туніці і молодіжних кедах. А його віртуозне і розкуте виконання авторських композицій в популярно-естрадному жанрі під драйвовий біт барабанів і гітар змушує слухачів не тільки мріяти, насолоджуючись незвичайним звучанням скрипки, але і разом з ним співати, плескати, стукати ногами і навіть танцювати!

Саме так проходили 20 концертів першого Всеукраїнського туру Святослава Кондратіва найбільшими містами України, які відбулися в минулому сезоні. Живий звук і справжні живі емоції на сценах провідних концертних майданчиків від кращих музикантів України –учасників бенду Маестро, залишили незабутні враження у всіх, хто побував на концертах проекту # СвітОчимаСкрипаля. Цей проект відомий чудовими музичними відео, які знімає скрипаль в найпрекрасніших куточках світу – Метеори Греції, дюни Сахари, Норвезькі фіорди, Венеція, Барселона та ін. За лічені дні ці відео набирають в соцмережах сотні тисяч переглядів, позначок \”подобається\”, репостов і позитивних коментарів.

На сцені Святослав разом зі слухачами подорожує прекрасними місцями, де йому довелося побувати, розповідає про них, про те, що його вразило і надихнуло, доповнюючи свої розповіді неперевершеною грою і передаючи слухачеві ті емоції, які переживав сам. Поєднання авторської музики і подорожей залишають у присутніх незабутні враження, про які вдячні шанувальники пишуть на офіційну сторінку Святослава у фейсбук.

І ось восени 2018 стартує другий Всеукраїнський тур Святослава Кондратіва. Він називається \”МЕТЕОРА\” і присвячений місцю неземної краси, яке знаходиться в прекрасній Греції! Саме тут проходили зйомки нового музичного відео Маестро на однойменну композицію. Так само буде називатися і другий альбом Святослава, на його підтримку Маестро відправляється у другий Всеукраїнський тур. Його географія буде ширшою. До 20 міст, де вже виступав скрипаль зі своїм бендом, додаються концерти в Ужгороді, Хмельницькому та Одесі. А в програмі – нові композиції Святослава Кондратіва, його бездоганна віртуозна гра, зачаровуюча енергетика і незабутні емоції!

Тому не зволікайте, вибирайте найкращі місця вже зараз, і до зустрічі на концерті!

Дата: 24 листопада 2018, 19:00
Де: Будинок культури І. Кулика, вул. Благовісна, 170
Деталі за посиланням
Ціна – від 140 грн

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x