Смілянин викрадав велосипеди біля магазина

Смілянин викрадав велосипеди біля магазина

Чоловік викрадав спортивні велосипеди біля місцевого магазину, які потім намагався продати. Про його незаконну діяльність довідався дільничний інспектор, який знайшов крадену техніку і повернув власникам. Про це «Нову Добу» поінформували в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До співробітників Смілянського міськвідділу міліції із заявами про крадіжку звернулися двоє місцевих жителів. Потерпілі розповідали зовсім однакові історії. У віддаленому від центру міста районі, біля одного й того ж самого магазину в них викрали велосипеди. Приїхавши за покупками до продуктової крамниці вони залишали свій транспорт на декілька хвилин, а повернувшись через декілька хвилин його вже не знайшли.

Дільничний інспектор міліції відразу виїхав на місце пригоди й розпочав пошуки. Правоохоронець поспілкувався з працівниками магазину, та жителями мікрорайону. Від випадкових свідків стало відомо, що один місцевий житель, який зловживає спиртними напоями, нещодавно пропонував сусідам придбати в нього за символічну плату спортивні велосипеди, але ті відмовили. Не зволікаючи часу міліціонер вирішив негайно перевірити інформацію та вирушив за вказаною адресою. Підозрюваний знаходився вдома, а з сараю виднілися два велосипеди, які були дуже схожі на викрадені. Зрозумівши що його викрито і відпиратися немає сенсу, зловмисник повністю у всьому зізнався. Він розповів, що ніде не працює, а гроші на оковиту потрібні, тому спланував крадіжку. Вийшов до магазину та почав чекати доки хтось залишить велосипед та не зачинить його на замок. Дочекавшись необачного господаря техніки зловмисник здійснив задумане. Наступного дня він скоїв ще одну крадіжку за тією ж схемою. Проте отримати кошти за награбоване йому е вдалося, він був затриманий правоохоронцями.
Зловмисника було доставлено до міськвідділу міліції, де останній надав необхідні свідчення. Речові докази вилучені і повернуті власникам. Слідчим відділом Смілянського міськвідділу міліції відкрито кримінальні провадження за ч.ч. 1 та 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України та вирішується питання про обрання міри зловмиснику запобіжного заходу. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x