Черкаські підприємства беруть під опіку черкаських військових

Черкаські підприємства беруть під опіку черкаських військових

57 військових – працівників Черкаського міського військкомату, який наразі працює у цілодобовому режимі – взяло під постійну опіку ПАТ «Юрія».

– Сьогодні наш військкомат переведено на казармений стан, – констатував військовий комісар Черкаського об’єднаного міського військового комісаріату полковник Євгеній Корж. – Будь-яка підтримка та допомога сьогодні нам вкрай важлива і необхідна.

Про це «Новій Добі» повідомили власні джерела.

– У цей непростий для нашої країни час ми прийняли рішення підтримати наших військових, яким наразі доводиться вести цілодобові чергування у військкоматі, – зазначив генеральний директор ПАТ «Юрія» Олег Кашко. – Починаючи із 16 квітня, ми беремо військкомат під свою постійну опіку – і відтепер, кілька разів на тиждень, всі його працівники будуть отримувати від нас продуктові набори – молоко, кефір, хліб та згущене молоко. Ми переконані, що у такій складній ситуації кожен, хто може це робити, зобов’язаний допомагати країні. І особливо важлива підтримка тим, на кому сьогодні лежить найважливіша місія – охороняти мир і спокій нашої держави.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x