Дворічний хлопчик потрапив під косарку і потребує допомоги

Дворічний хлопчик потрапив під косарку і потребує допомоги

Жахлива новина сколихнула Катеринопільщину 20 липня. 2-річний хлопчик із Петраківки потрапив під батькову косарку. Чоловік косив сорго. Дитина у важкому стані. Рідня у відчаї, просять допомогти врятувати малюка. Повідомляють Вісті Черкащини.

«Страшний нещасний випадок стався вчора в селі Петраківка Черкаської області! − повідомила 21 липня у Фейсбук дописувач Ніна Студінська. − Маленький хлопчик Саша Поцілуйко потрапив під мотоблок, який працював. Дитина зазнала страшних травм. Черкаські лікарі прибули в Катеринопіль, де зробили все можливе аби врятувати дитину, низький їм уклін за це! Сьогодні дитину транспортували в Черкаси, де й досі йде боротьба за його життя! Одну ніжку ампутували. Батьки почорніли від горя. Грошей потрібно дуже багато, тому закликаю, прошу вас всіх допомогти нещасній родині!
Номер телефону мами: 0975978987 та номер картки: ПРИВАТБАНК 5168 7573 6193 3692, Поцілуйко Олександра.
Не судіть батьків, бо їм з цим ще жити. Хто хоче написати критику, пройдіть мимо, бо горе страшне…Всі матері помоліться за цю дитину, бо материнська молитва має велику силу… \”
За вказаним номером відповіла мама Сашка – Олександра:
− Синочок уже вийшов з наркозу. Йому 2 роки й 10 місяців. Стан, слава Богу, стабільний. Зараз під крапельницями. Готують до наступної операції з пересадки шкіри на нозі. Не знаю, що нас ще жде. Дякувати людям, потроху перекидають гроші. Скільки точно потрібно буде коштів для лікування та реабілітації, навіть уявити не можу.
Жінка ледь стримується від сліз, оскільки сидить біля малюка. Каже, що нікого в скоєному не звинувачує, крім себе самої, що не догледіла, пішла на роботу. Хлопчик – третій Саша у їхній сім’ї. Її та чоловіка теж так звуть.
У Катеринопільській райлікарні інформацію про інцидент підтвердили.
− Страшне горе. Дитину ледве врятували. Через велику крововтрату постійно вливали кров. З тої хвилини, як поступив, і до того, як перевезли на Черкаси. Пошкоджені практично всі кінцівки. Одну ногу відрізало ще косаркою, висіла на шкірці. Довелося ампутувати. Руку (кисть) й другу ногу оперували, поскладали кістки. Там кістки подроблені. Їх тепер треба спеціальним апаратом витягувати. А як там буде, чи приживеться, чи ні, не знаю. На другій руці порізало тільки пальчики, то їх позшивали. Сухожилля ніби не постраждало. Батько голосив так, що це просто жах. Каже, що так і не зрозумів, як дитина опинилась під косаркою. Діти пообідали й пішли до хати, а він пішов косити суданку. А чого та дитина там опинилася, де вона там взялася, ніхто так нічого й не зрозумів. Була поліція, брали в батька кров на аналіз. Алкоголю не виявили. Все в нормі, благополучна, нормальна сім’я. Обоє батьки порядні. Ліки, яких у Катеринополі не було, дістали, привезли зі Звенигородки. Мама всю ніч навколішки біля реанімації вистояла. Страшно уявити, скільки їм ще на лікування та реабілітацію доведеться викласти. Там ще потрібно пластику робить, культю. Мільйони підуть. Троє діток у них. Це саме менше. Учора, коли Сашу забирали на Черкаси, то й інших двох малюків привезли сюди, бо вони дуже хотіли провідати братика. Обом з виду рочків 4-6, − розповіла медпрацівник лікарні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x