Чорнобаївщина отримала новий автомобіль медичної допомоги

Чорнобаївщина отримала новий автомобіль медичної допомоги

Новий автомобіль медичної допомоги днями отримала Чорнобаївська амбулаторія первинної медико-санітарної допомоги. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби Черкаської ОДА із посиланням на Чорнобаївську райдержадміністрацію.

Його з ініціативи райдержадміністрації при підтримці депутатів селищної ради було придбано за субвенційні кошти селищної ради. Автомобіль «Фіат добло» вартістю 409,9 тис. грн буде використовуватися для обслуговування викликів лікарів амбулаторії.

Автомобіль придбано у рамках реформи первинної ланки меддопомоги, яка триває із січня 2018 року. Одна із її вимог – забезпечення лікарських амбулаторій медичними автомобілями.

Нині в Чорнобаївському районі діє 11 амбулаторій первинної медико-санітарної допомоги. У рамках реформи передбачається відкриття ще двох амбулаторій – на базі ФАП у с. Красенівка і Кліщинці.

Зараз за кошти районного бюджету триває ремонт Чорнобаївської амбулаторії для створення належних умов, як для лікарів, так і для пацієнтів. Також Центром первинної медико-санітарної допомоги були подані документи на виділення державних коштів на ремонт 5 амбулаторій.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x