За крадіжку металобрухту черкащанину загрожує кримінальна відповідальність

За крадіжку металобрухту черкащанину загрожує кримінальна відповідальність

Ним виявився 36-річний сусід потерпілої. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» стало відомо з прес-служби ГУНП України в Черкаській області.

До чергової частини Золотоніського відділу поліції звернулась 65-річна жителька одного із сіл району з повідомленням про крадіжку. Вона розповіла поліцейським, що попросила 36-річного сусіда здати на брухт 200 кілограм металевих предметів, проте гроші так і не отримала.

Працівники поліції встановили, що дійсно такий факт був. Чоловік отримав за металобрухт своєї сусідки 1 000 гривень, а кошти витратив на власні потреби.

За даним фактом Золотоніським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п\’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадських робіт на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x