Черкаський баскетболіст переміг на третьому етапі Nations League 3х3

Черкаський баскетболіст переміг на третьому етапі Nations League 3х3

Вихованець школи «Черкаських Мавп» – Нікіта Руслов провів плідний вікенд у складі збірної України 3х3 віком до 23 років. Черкасець виступав на третьому та четвертому етапах престижної Nations League 3х3, які пройшли у Чехії. Про це «Нова Доба» дізналася із сайту БК «Черкаські мавпи».

Nations League – змагання збірних, які проходять у континентальних конференціях. Наразі тривають матчі в конференціях Європи, Азії та Африки. За підсумками цих турнірів по три найкращі команди з конференції зіграють на фінальному етапі Nations League в Індії, який відбудеться 22–23 вересня.

У рамках третього етапу наша збірна здобула в Празі ефектну перемогу. Окрім Руслова у збірній України виступали Олександр Тарасенко, Юрій Кондраков та Віталій Зотов.

На груповому етапі команда Нікіти Руслова перемогла Чехію (21:13) та поступилася Франції (9:16). У півфіналі наші хлопці впевнено перемогли росіян (21:14).

У вирішальному матчі збірна України перемогла команду Франції – 21:15.

Українці впевнено контролювали хід поєдинку. У другій половині французи спробували відігратися. Однак у наших хлопців, попри втому від виснажливої спеки, виявилося достатньо сил, аби довести матч до переможного завершення.

Відзначимо, що у четвертому турі Ліги Націй українці дійшли до півфіналу.

Також нещодавно чоловіча збірна України 3х3 до 23 років отримала право взяти участь у чемпіонаті Світу, який на початку жовтня відбудеться у Китаї.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x