У Черкасах відновить роботу один із дитячих садочків

У Черкасах відновить роботу один із дитячих садочків

Черкаським окружним адміністративним судом задоволено позов заступника прокурора Черкаської області про зобов’язання Черкаської міської ради розглянути на черговій сесії питання щодо відновлення функціонування дошкільного навчального закладу в мікрорайоні «Митниця». Про це «Новій Добі» стало відомо з прес-служби прокуратури Черкаської області.

Нагадаємо, що враховуючи негативну статистику щодо переповненості наявних закладів освіти та неможливістю 100 % охоплення дітей вказаного району дошкільною освітою, у 2013 році органом місцевого самоврядування затверджено програму, одним із заходів якої визначено відновити діяльність колишнього дошкільного навчального закладу №40 до кінця 2017 року.

Попри неодноразові звернення громадян до представників органу місцевого самоврядування з приводу створення найбільш сприятливих умов для здобуття освіти дошкільнятами, враховуючи те, що зазначене питання належить виключно до компетенції міської ради, на розгляд сесії його не винесено та відповідні заходи не вжито.

Тому, бездіяльність Черкаської міської ради щодо відновлення функціонування дошкільного навчального закладу оскаржена прокуратурою області до суду шляхом подання відповідного позову.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x