У Черкасах з’явиться льодовий комплекс

У Черкасах з’явиться льодовий комплекс

Презентація проекту будівництва майбутньої ковзанки на КП «Центральний стадіон»відбулася сьогодні в міській раді. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».
Льодову арену планують побудувати з дотриманням усіх стандартів, які дозволять проводити змагання на всеукраїнському рівні з таких видів спорту, як: хокей, фігурне катання тощо. На території ковзанки планують облаштувати «теплу» зону, де відвідувачі зможуть комфортно відпочивати та зігрітися.
У Черкасах з’явиться льодовий комплекс
– Нова льодова арена необхідна Черкасами у контексті перетворення міста на спортивну столицю України. Водночас це сприятиме економічному розвитку, з’являться нові робочі місця, – зазначає заступник міського голови Черкас Юрій Ботнар.
Подібні комплекси вже існують на Миколаївщини. Для черкаської ковзанки прототипом стане льодова арена у Кропивницьку.
У Черкасах з’явиться льодовий комплекс
– Цей проект реалізується за кошти приватних підприємців і лізингових компаній, які орендуватимуть частину стадіону. Звичайно, буде прокат ковзанів і льодового поля, але змагання, сподіваємося, теж проводитимуться безкоштовно, як і в інших містах, – зауважила приватний підприємець із Кіровоградщини Катерина Скороход.
Юрій Ботнар наголосив, що цей проект матиме і соціальне навантаження, адже в певн ігодини там зможуть кататися пільгові категорії громадян. З міського бюджету грошей на цей комплекс не буде витрачено.
Площа ковзанки займатиме 56 на 26 метрів ігрового поля. Будівництво триватиме близько трьох місяців. Попередньо відкриття льодового комплексу планують наприкінці жовтня цього року.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x