На хабарі попався керівник з агентства водних ресурсів

На хабарі попався керівник з агентства водних ресурсів

За результатами досудового розслідування Черкаською місцевою прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно завідувача сектора у Черкаській області Державного агентства водних ресурсів України, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби прокуратури Черкаської області.

Установлено, що вказаний службовець вимагав від представника сільської ради хабар за безперешкодне погодження проекту землеустрою про відведення земельної ділянки комунальної власності для рибогосподарських потреб за рахунок земель водного фонду в одному з сіл Шполянського району.

На хабарі попався керівник з агентства водних ресурсів

Обвинуваченого затримали у службовому кабінеті під час передачі грошей у розмірі 6 тисяч гривень.

Довідково: за вчинене службовій особі загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x