Викрили шахраїв на Черкащині, які вкрали 66 тисяч через інтернет

Викрили шахраїв на Черкащині, які вкрали 66 тисяч через інтернет

Прокуратурою Черкаської області 23.07.2018 затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 6 членів організованої групи, які обвинувачуються у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Повідомляють в прес-службі прокуратури Черкаської області.

Слідством установлено, що організована група, до складу якої входило 6 жителів Черкаської області, з березня 2016 року до 14 березня 2018 року, діючи на території Черкаської та Одеської областей, шляхом незаконних операції з використанням електронно-обчислювальної техніки та обману, під приводом укладення та виконання угод щодо купівлі-продажу автозапчастин, заволодівали грошовими коштами користувачів одного з веб-сайтів у мережі Інтернет. Своїми протиправними діями шахраї завдали матеріальної шкоди громадянам на загальну суму понад 66 тис. грн.

Діяльність організованої групи припинено працівниками прокуратури Черкаської області спільно з Черкаським відділом протидії кіберзлочинам Київського управління кіберполіції ДКП НП України та Головним управлінням Національної поліції в Черкаській області.
Довідково: за вчинене винним особам загрожує від 5 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x