У Черкасах два дні відбуватимуться змагання з триатлону

У Черкасах два дні відбуватимуться змагання з триатлону

28-29 липня Черкаси прийматимуть всеукраїнські змагання з триатлону. Про це «Нова Доба» дізналася з офіційного сайту НОК в Черекаській області. Зокрема визначатимуть кращих на чемпіонаті України з триатлону, чемпіонаті України з триатлону в естафетах-мікст, у дитячій триатлонній лізі та на змаганнях аматорів. Загалом понад 300 спортсменів з різних регіонів України стануть учасниками змагань, серед них – більше півсотні черкаських атлетів. Чемпіонати стануть відбірковим етапом для кадетів та юніорів напередодні чемпіонату Європи з триатлону.
Відбуватимуться старти в Долині троянд. Початок о 7.30 ранку.
28 липня відбудуться особисті змагання кадетів та юнаків на чемпіонаті України з триатлону. Спортсмени долатимуть 300 та 500 метрів плавання відповідно, 8 та 12 кілометрів велогонки, 2 та 3 кілометри бігу.
Цього дня також змагатимуться діти. Учасники 2005-2006 р.н. долатимуть такі дистанції: 200 метрів плавання і 1 км бігу. Учасники 2007 р.н. і молодші пропливуть 100 метрів та пробіжать 500 метрів.
29 липня відбудуться командні змагання – чемпіонат з триатлону в естафетах-мікст, де хлопці та дівчата по черзі долатимуть 300 метрів плавання, 8 кілометрів велогонки та 2 кілометри бігу. На таких дистанціях випробувати свої сили зможуть також всі охочі під час змагань аматорів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x