Уманські «Пантери» здобули «бронзу» на Чемпіонаті України з пляжного футболу серед жінок

Уманські «Пантери» здобули «бронзу» на Чемпіонаті України з пляжного футболу серед жінок

В Одесі завершився ІІ чемпіонат України з пляжного футболу серед жіночих команд. Цього року участь у змаганнях взяли десять команд з різних куточків України, повідомляє офіційний сайт Асоціації пляжного футболу України, пише «Умань вечірня».

Квартет «А» виграли «Пантери», які розгромили «Атлетик» (10:1), скромно обіграли «Квітку на камені» (4:2) та більш ніж впевнено здолали «Луганочку» (7:1). У групі «В» спочатку мали зіграти чотири команди, проте на турнір не приїхала друга команда уманських «Пантер».

Другий ігровий день чемпіонату України почався з чвертьфінальних матчів, за підсумками яких далі пройшли «Пантери» (Умань), AFC 5G (Київ), «Пантери-Мрія-2006» (Умань/Ананьїв) і СДЮШОР «Чорноморець» (Одеса). У першому півфіналі зійшлися минулорічні фіналісти. Цього разу сильнішими виявилися дівчата з київського AFC 5G – 4:2. Другий поєдинок півфіналу завершився серією пенальті, у яких удар у поперечину футболістки «Пантер-Мрії-2006» Катерини Тихонової коштував її команді поразки. У матчі за третє місце зійшлися дві команди, що представляють Умань. Перемогу у грі за бронзу завоювали «Пантери» (4:2).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x