У Черкасах держслужбовця впіймали на хабарі 1 тисяча доларів

У Черкасах держслужбовця впіймали на хабарі 1 тисяча доларів

Прокуратурою Черкаської області скеровано до суду обвинувальний акт стосовно головного державного виконавця Центрального відділу державної виконавчої служби Черкаського міського управління юстиції, яка обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Повідомляють в прес-службі прокуратури Черкаської області.

Установлено, що вказана службова особа 21.05.2018 вимагала та одержала від жителя Черкащини неправомірну вигоду в сумі 1000 доларів США за зняття заборони виїзду за кордон в рамках відкритого виконавчого провадження.
Нагадаємо, незаконні дії державного виконавця викрито прокуратурою Черкаської області спільно з працівниками Управління Служби Безпеки України в Черкаській області та Головного управління Національної поліції в Черкаській області.
Довідково: за вчинене особі загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x