В Умані незаконно виробляли меблі у приміщенні навчального закладу

В Умані незаконно виробляли меблі у приміщенні навчального закладу

У місті Умань підприємець незаконно орендував майстерню Уманського професійного ліцею. У приміщенні замість проведення навчального-виховного процесу виробляли корпусні меблі та торгували непродовольчими товарами. Повідомляє Уманська місцева прокуратура.

Майстерня площею 273,0 кв. м та вартістю 413 тис. грн знаходиться на балансі Уманського професійного ліцею, розташованого за адресою: провулок Енергетичний, 5.
Будівлю майстерні було незаконно передано в оренду фізичній особі-підприємцю для не пов’язаних з навчально-виховним процесом цілей.
«Метою використання підприємцем приміщення є розміщення виробництва корпусних меблів та розміщення торговельного об’єкту з продажу непродовольчих товарів, тобто, використання для здійснення підприємницької (комерційної) діяльності, всупереч забороні, встановленій чинним законодавством», ― зазначили в Уманській місцевій прокуратурі.
17 липня господарський суд Черкаської області задовольнив позов Уманської місцевої прокуратури та визнав недійсним договір оренди нежитлових приміщень будівлі майстерні Уманського професійного ліцею. Приміщення незабаром повернуть навчальному закладу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x