Відбілюємо зуби в домашніх умовах

Відбілюємо зуби в домашніх умовах

Хто ж не мріє про «голлівудську» усмішку? Якщо ви не зважилися на відбілювання зубів у домашніх умовах за допомогою смужок, гелів або олівця, то можна скористатися і «бабусиними рецептами».

Ефірна олія чайного дерева. Це засіб освітлює зуби майже моментально. Для початку слід ретельно почистити ротову порожнину і зуби. Потім капніть 2 краплі олії чайного дерева на зубну щітку і рівномірно нанесіть на зуби. Почистіть щіткою. Після закінчення процедури ретельно прополощіть ротову порожнину.
Сода. Покладіть трохи соди на складену марлю і прикладіть на декілька хвилин на зуби. Ви також можете додати соду в зубну пасту, якою користуєтеся. Таким чином, зубна паста стане абразивною, що дозволить ефективніше усувати тверді частинки, пігментні плями і наліт. Пам’ятайте, що чистити зуби содою можна не частіше, ніж 1 раз на тиждень. Недоліком соди є той факт, що при сильному розтиранні можна пошкодити слизову оболонку ротової порожнини та ясна.

Перекис водню (3 % розчин). Перекис водню входить до складу різних відбілюючих засобів, і тому він підходить для відбілювання у домашніх умовах. Спочатку треба добре почистити ротову порожнину. Розведіть 20–30 крапель перекису водню 3 % у 100 мл води і добре прополощіть ротову порожнину. Після полоскання змочіть ватяний тампон в 3 % перекису водню і протріть їм кожен зуб із обох сторін. Прополощіть ротову порожнину водою, а після можете почистити зуби зубною пастою.
Активоване вугілля. Візьміть таблетку активованого вугілля і ретельно розімніть її. Отриманим порошком потрібно натерти зуби. Використовувати активоване вугілля для відбілювання слід не частіше 2–3 разів на місяць.
Лимон. Лимон добре усуває пігментні плями на зубах. Для цього достатньо лише протерти зуби лимонною цедрою. Після процедури ротову порожнину треба ретельно прополоскати водою від залишків органічних кислот, що містить лимон.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x