Затримано чоловіка, який спричинив смертельну аварію у Каневі

Затримано чоловіка, який спричинив смертельну аварію у Каневі

Ним виявився житель одного із сіл Канівського району. Внаслідок ДТП три людини травмовано, дві загинуло. Водія транспортного засобу затримано в порядку статті 208 КПК України. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби ГУНП України в Черкаській області.

Аварія трапилася вчора ввечері в місті Канів. Водій автомобіля «BYD» не врахував дорожню обстановку та не впоравшись з керуванням скоїв наїзд на дерево. В результаті дорожньо-транспортної пригоди двоє пасажирів автомобіля, чоловік та жінка, отримали тілесні ушкодження несумісні з життям. Ще троє чоловіків з різними тілесними ушкодженнями доставлені до лікарні, один в реанімаційне відділення.

Затримано чоловіка, який спричинив смертельну аварію у Каневі

На сьогоднішній день водія легковика затримано згідно статті 208 КПК України. За даним фактом Канівським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п\’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x