Юні атлети Черкащини мірялися силами

Юні атлети Черкащини мірялися силами

Близько півсотні юних атлетів мірялися силами на змаганнях із атлетичної гімнастики серед вихованців дитячо-юнацьких клубів. За звання найсильніших та найвправніших боролося близько півсотні вихованців черкаських дитячо-юнацьких клубів. За місце на п’єдесталі першості боролися як юнаки, так і дівчата. Наймолодшим – лише по 14 років, найстаршим – по 22. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Переможці змагань визначались за сумою балів з кожного виду особистісної першості: жим лежачи зі штангою та присідання зі штангою. У результаті змагань вихованці дитячо-юнацького клубу «Данко» стали найсильнішими.

Кращі результати у віковій категорії 14 – 17 років показали: жим лежачи зі штангою – 105 кг., І місце, Піонтковський Денис; присідання зі штангою – 140 кг., І місце, Шраменко Станіслав.

У віковій категорії 18 – 22 роки: жим лежачи зі штангою – 120 кг., І місце, Тетієвський Олександр; присідання зі штангою – 150 кг., І місце, Вдовенко Олександр.

Загальний результат змагань дитячо-юнацького клубу «Данко» – шістнадцять перших, одинадцять других, сім третіх місць; дитячо-юнацького клубу «Дніпро» – сім перших, одне друге та третє місця; дитячо-юнацького клубу «Юність» – одне перше та друге місця.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x