ЧНУ у сотні найпопулярніших університетів України

ЧНУ у сотні найпопулярніших університетів України

Інформаційною системою «Вступ.ОСВІТА.UA», що публікує рейтингові списки абітурієнтів, було складено ТОП-100 найпопулярніших закладів вищої освіти України 2018 року. У цю сотню увійшли університети-лідери за кількістю заяв від абітурієнтів, які вступають на основі повної загальної середньої освіти.У сотні кращих навчальних закладів Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького посів 39 місце. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби навчального закладу.

ЧНУ став одним із двох університетів Черкащини, що увійшли в цей рейтинг. Другий за популярністю навчальний заклад, Уманський державний педагогічний університет ім. П. Тичини, розмістився за рейтингом на 72-ій сходинці.

Нагадаємо, що за час вступної кампанії до Черкаського національного надійшло 8 724 заяви від абітурієнтів із різних регіонів України.

За словами ректора університету Олександра Черевка, 39 місце у сотні найпопулярніших закладів освіти України – це гарний результат.

– ЧНУ впевнено підтвердив лідерські позиції кращого закладу вищої освіти Черкащини. Дякую приймальній комісії і всій нашій команді за добру роботу і впродовж року, і в період вступної кампанії. Чекаємо результатів конкурсу і сподіваємося, що наш абітурієнт стане нашим студентом, – підсумував Олександр Володимирович.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x