Кобець та Бояркін зіграли за збірну України на турнірі у Китаї

Кобець та Бояркін зіграли за збірну України на турнірі у Китаї

Гравці «Черкаських Мавп» відіграли за другу збірну України. Олександр Кобець та Ігор Бояркін були викликані у тренувальний табір цієї команди головним тренером національної збірної – Євгеном Мурзіним. Україна-2 сьогодні завершила виступи на міжнародному турнірі у Китаї. Суперником нашої команди були Китай, Ангола та Сербія. У підсумку українці здобули перемогу у стартовій грі проти Анголи – 57:48 та поступилися Китаю (70:72) та Сербії (68:74). Цей результат дозволив їм посісти третє місце. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби БК «Черкаські мавпи».

Кобець та Бояркін виглядали ключовими фігурами збірної. На жаль, для Ігоря Бояркіна цей турнір завершився травмою. У другому матчі турніру, проти команди Китаю розігруючий зазнав ушкодження стопи (з підозрою на тріщину). Точні дати повернення до гри Ігоря будуть відомі після детального обстеження, згідно попередніх даних мова може йти про 2 місяці відновлення.

Кобець та Бояркін зіграли за збірну України на турнірі у Китаї

Для Олександра Кобця турнір пройшов на позитивнішій ноті. Хлопець був однім із лідерів цієї команди і у двох матчах став найрезультативнішим гравцем. У грі проти Китаю Кобець реалізував 3 із 7 дальніх атак та здобув 17 очок. У сьогоднішньому матчі проти сербів вихованець «Черкаських Мавп» мав 15 очок, а у стартовій грі проти Анголи відзначився 11-ма очками.

Відзначимо і гру ще одного близького до «Черкаських Мавп» гравця – Макса Конате. Минулорічний чемпіон України у складі нашого клубу – Макс Конате здобув 30 очок за три матчі.

На цьому українське турне у Китаї не завершується. У Піднебесній українці проведуть ще один турнір з цими ж суперниками. Ігри відбудуться 3–5 серпня.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x