Захисник збірної України з баскетболу пропустить 6-8 тижнів

Захисник збірної України з баскетболу пропустить 6-8 тижнів

Захисник «Черкаських Мавп» та збірної України – Ігор Бояркін за прогнозами лікарів пропустить 6-8 тижнів. Такий висновок зробив лікар збірної України – Сергій Калінкін. Нагадаємо, що у вчорашньому товариському матчі другої збірної України Бояркін зазнав травми ноги. На останніх секундах гри проти Китаю Ігор невдало приземлився. Його миттєво було госпіталізовано в одну з китайських клінік, рентген показав тріщину п’ятої плюсневої кістки. Про це «Нова Доба» дізналася із сайту БК «Черкаські мавпи».

– Ми зробили детальний аналіз, – говористь Сергій Калінкін. – Консультувалися із китайськими та українськими лікарями. Гіпс вирішили не накладати, Ігор ходитиме з лангетом. Як правило така травма заліковується протягом 6-8 тижнів, дуже шкода, адже ушкодження він отримав на останніх секундах гри.

Таким чином, один із лідерів «Черкаських Мавп» може пропустити старт сезону. Нагадаємо, що «Черкаські Мавпи» уже 20 і 26 вересня відіграють у матчі кваліфікації до Кубку Європи FIBA. А наприкінці вересня черкасці зіграють з «Дніпром» за Суперкубок України.

У минулому сезоні Бояркін допоміг «Черкаським Мавпам» виграти чемпіонські нагороди Суперліги Парі-Матч. У середньому за гру він здобував 5.2 очки та віддавав 3.8 передачі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x