13 років сидітиме за гратами вбивця малолітньої дитини

13 років сидітиме за гратами вбивця малолітньої дитини

Вироком Черкаського районного суду 21-річного жителя м. Золотоноша визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п. 2 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство малолітньої дитини) Кримінального кодексу України. Інформують в прес-службі прокуратури Черкаської області.

Слідством установлено, що обвинувачений в жовтні 2017 року, перебуваючи у домоволодінні за місцем свого проживання в м. Золотоноша, самостійно доглядаючи за малолітньою донькою своєї співмешканки, умисно, на ґрунті гніву, наніс півторарічній дівчинці численні удари в область голови та тулуба, внаслідок чого дитина отримала несумісні з життям тілесні ушкодження, від яких померла.

Неспростовні докази вини чоловіка в скоєному жорстокому злочині доведено в суді обвинувачем Золотоніської місцевої прокуратури, який орієнтував суд на призначення йому реальної міри покарання, що відповідає тяжкості кримінального правопорушення.

Судом підтримано позицію прокурора та вироком Черкаського районного суду обвинуваченого засуджено до покарання у вигляді 13 років позбавлення волі.
На цей час вирок не вступив в законну силу та вивчається на предмет його законності.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x