Анатолій Бондаренко: «Депутат від БПП хоче моєї відставки»

Анатолій Бондаренко: «Депутат від БПП хоче моєї відставки»

Мер Черкас зробив заяву з приводу петиції, яку нещодавно було зареєстровано на сайті міської ради. В документі був заклик відправити у відставку діючого міського голову. Інформація про це розміщена на офіційному сайті Черкаської міської ради.

\”Нещодавно на сайті міської ради було зареєстровано електронну петицію із закликом відправити у відставку діючого міського голову. Автором її є депутат від БПП Микола Мирза.

Розцінюю це як чергову спробу деструктивних сил вивести з ладу міське господарство та нав’язати жителям міста думку про негайну необхідність кадрових змін.

Заявляю, що всі наведені «причини» мого відкликання мають місце лише у хворобливому уявленні окремих осіб.

Багато років поспіль місто та його бюджет було перетворено у фінансове «корито», до якого мали доступ лише певні «авторитетні» люди.

А сьогодні ці люди «в авторитеті», оголосили війну прозорому, чесному і демократичному розподілу та використанню коштів місцевого бюджету. Вони не змиряться з тим, що більше не контролюють фінансові потоки. Десять років вони грабували місто, створюючи ілюзію його розвитку та процвітання через піар у підконтрольних ЗМІ та годуючи мешканців міфічними проектами.

Ми ж взялися за реальні справи.

Тому автором та його прибічниками не враховано важливу деталь – жителі Черкас – це не просто маса людей, якою можна маніпулювати! Вони бачать, знають і оцінюють реальну ситуацію.
Так, відколи мене обрали міським головою, нам вдалося зробити стільки, скільки не робили за попередні роки. Лише цифри в 2016 році – капітальним та поточним ремонтом (разом з тротуарами) відремонтували близько 200 000 м кв, а в 2017 – близько 150 000 м кв. А це в дясятки разів більше, ніж за попередні десять років.

До речі, всі проблеми громади складають основу проекту стратегії міста, який на сьогодні перебуває на останньому етапі (перед винесенням на обговорення). У міській раді при департаменті економіки на постійній основі працює Стратегічний комітет, який і опікується даними питаннями.

Особливо «непокоять» автора петиції і ласі шматочки нерухомості, які перебувають у власності територіальної громади міста – це дитячий табір «Дахнівська Січ» та кінотеатр «Салют». Правда, чомусь не написав, що саме він і орендує ці об’єкти та сплачує до бюджету щомісяця аж близько 12 тисяч гривень за кінотеатр та 2 тисяч гривень (!) за шість тисяч квадратних метрів комплексу «Дахнівська Січ» щомісячно. До речі, за результатами службового розслідування, знайдено порушення по факту виконання договорів по оренді даних об’єктів, зокрема, нецільове їх використання. Тому відповідні матеріали направлені до правоохоронних органів. Підкреслюю – ми намагаємось забезпечити ефективне використання майна, що належить місту, а, отже, і його населенню.

Не відповідає дійсності й те, що місце «Дахнівської Січі» нібито хтось хоче забудувати. Це при тому, що база перебуває у Переліку державних і комунальних дитячих оздоровчих закладів, затвердженого Кабінетом Міністрів України.

Щодо кадрових змін на крупних підприємствах. Це ненормально, коли в найбільших стратегічних підприємствах міста діють тіньові схеми, і за допомогою фірм – «прокладок», які належать тим же депутатам, десятиліттями вимиваються кошти з міської казни. Припинити це зможе лише новий керівник, не задіяний у корупційних оборудках.

Я не буду коментувати кожен пункт цієї петиції, бо не хочу принижувати виборців, які обрали мене міським головою. Постійно спілкуючись з жителями міста, відповідаю на їхні запитання, знаю, що їх найбільше турбує, і щоденно вирішую їхні проблеми. То ж у нас з ними контакт не електронний, а справжній – живий.

Перекручування фактів та відверта брехня –ось на чому базується ця електронна петиція.

Бо не дозволи на встановлення МАФів, а рішення про знесення незаконних споруд прийняв виконавчий комітет. Не знищення пляжів, а створення зон відпочинку в мікрорайоні «Митниця» – це предмет обговорення в раді!

Проте, бруд – це стратегічна зброя моїх опонентів. Шкода, що вони не розуміють –«чорні» технології вже не часі. Бо вони вже набридли жителям міста.

Анатолій Бондаренко: «Депутат від БПП хоче моєї відставки»
Анатолій Бондаренко: «Депутат від БПП хоче моєї відставки»

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x