Можна взяти участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Трахтемирів: історія та сучасність»

Можна взяти участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Трахтемирів: історія та сучасність»

Черкаська обласна державна адміністрація, Інститут історії України НАН України, Українська академія історичних наук, Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького, Державний історико-культурний заповідник «Трахтемирів» та Громадська організація «Об’єднання бійців реформаторів» запрошують на Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Трахтемирів: історія та сучасність». Про це повідомляється на офіційній сторінці Державного історико-культурного заповідник «Трахтемирів» у Фейсбуці.

Завданням конференції є доведення на науковому рівні історичного значення Трахтемирівського півострова та його вплив на формування державотворчих процесів України з найдавніших часів до сьогодення з метою відродження цієї національної Святині, введення Заповідника в коло об’єктів служіння Україні й українцям та інтеграція його в світовий історико-культурний простір.

Конференція відбудеться в м. Черкаси на базі Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, за адресою – б-р Шевченка, 81.

27-28 вересня 2018 р.

Проведення пленарного та секційних засідань заплановано на 27.09.2018 р. у м. Черкаси на базі Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. 28 вересня – виїзне засідання до Державного історико-культурного заповідника «Трахтемирів».

Пленарне та секційні засідання будуть проведені за такими напрямками:

1. Історія, історіографія та археологія Трахтемирівської землі.
2. Трахтемирів доби Козаччини.
3. Трахтемирів сучасний: проблеми та пошук шляхів їх вирішення.
4. Актуальні питання в діяльності музейних закладів та заповідників.

Прохання до учасників: матеріали доповідей подавати обсягом до 10 сторінок, набраних на комп’ютері в текстовому редакторі WORD,кегель ─ 14, інтервал─ 1,5, посилання на джерела в тексті подавати у квадратних дужках. Перша цифра в дужках вказує номер за переліком посилань, що даються згідно з порядком їх появи в тексті. Після коми дається друга цифра, яка відповідає номеру сторінки використаного наукового джерела чи аркуша архівної справи. Перелік посилань – у розділі «Література». Рисунки та таблиці подаються окремим файлом з позширенням TIF або JPEG. Матеріали конференції друкуватимуться в авторській редакції за рахунок організатора заходу. Робоча мова конференції – українська.

Заявки на участь у конференції таматеріали просимо надіслати до 20 серпня 2018 р. в електронному варіанті за адресами: trahtemirov1994@ukr.netабо telizhenko.taras@gmail.com. Не вичитані та виконані з порушенням вищеназваних вимог матеріали не розглядатимуться.При умові, якщо тема доповіді буде внесена в програму конференції,оргкомітет до 10 вересня 2018 р. надішле персональне запрошення автору електронною поштою за вказаною ним адресою.

Довідки за телефонами: (067) 470 50 80 – Теліженко Тарас Миколайович, (096) 468 44 54 – Воропай Ірина Валеріївна

Заявки приймають до 20.08.2018р. на електронну адресу зазначену в інформаційному повідомленні (trahtemirov1994@ukr.net або telizhenko.taras@gmail.com).

При заповненні заявки Ви автоматично надаєте згоду на використання оргкомітетом Вашої персональної інформації (перші чотири позиції заявки) винятково для потреб проведення конференції.

Проживання та харчування учасників конференції – за рахунок організатора заходу.

Участь у конференції безкоштовна. Форма участі – очна, заочна, відвідувач.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x