На Черкащині спіймали нетверезого водія маршрутки

На Черкащині спіймали нетверезого водія маршрутки

Працівники СРПП Черкаського відділення поліції виявили нетверезого водія мікроавтобусу Mercedes Sprinter, який задіювався для перевезення пасажирів. На 49-річного порушника складено протокол за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Водія пасажирського мікроавтобусу Mercedes Sprinter, який здійснює перевезення пасажирів, та не встиг наповнити салон людьми, було зупинено на одному із стаціонарних постів Черкаського району. Під час спілкування поліцейські помітили, що у водія є ознаки алкогольного сп’яніння.

На водія складено протокол за статтею 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп\’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає накладення штрафу на водіїв у розмірі шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік, і на інших осіб – накладення штрафу в розмірі шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x