У Смілі можна пройтись туристичними маршрутами

У Смілі можна пройтись туристичними маршрутами

Відділ культури міськради підготував проект програми підтримки розвитку туризму в Смілі до 2022 року.
Як повідомляють у міській раді, реалізація цієї програми вплине на туристичну привабливість Сміли. Пише сайт «Сміла.ua». Для виконання проекту будуть залучатися кошти міського бюджету, благодійні внески юридичних та фізичних осіб. Обсяги фінансування з місцевого бюджету визначається щорічно, виходячи з його фінансових можливостей.
Для цікавого та поглибленого ознайомлення з містом розроблені туристичні маршрути –«Сміла запрошує», «Графи Бобринські – дбайливі господарі Сміли», «Залізничні ворота Черкащини – станція імені Тараса Шевченка», «Православна Сміла», «Смілянське небо Юрія Кондратюка», «Шляхами батьків, шляхами визволителів», «Шлях Паустовського в Смілі», «Сміла: крізь минуле вдивляємось в майбутнє», «Українська революція 1917 – 1921 років на Смілянщині», «Заповідне урочище Юрова гора».
Також, наголошують у міській раді, до департаменту регіонального розвитку обласної державної адміністрації до обласного проекту програми розвитку туризму на 2018-2020 роки було надано проектну ідею «Розбудова та облаштування туристичного об’єкту – міський парк культури і відпочинку в місті Сміла».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x