Близько 15 кілограмів макової соломки вилучили на Черкащині

Близько 15 кілограмів макової соломки вилучили на Черкащині

У місті Золотоноша за місцем проживання чоловік займався незаконним виготовленням та збутом опію ацетильованого. Під час санкціонованого обшуку за місцем його проживання виучено близько 15 кілограмів макової соломки, прилади для виготовлення опію ацетильованого та прекурсори. Відкрито кримінальне провадження за статтею 307 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби ГУНП України в Черкаській області.

Близько 15 кілограмів макової соломки вилучили на Черкащині

До оперативних співробітників відділу протидії наркозлочинності надійшла інформація, що на території міста Золотоноша збувають наркотичні речовини. В ході проведення слідчих дій, правоохоронці провели ряд санкціонованих обшуків під час яких в одного із місцевих жителів виявили та вилучили близько 15 кілограмів макової соломи, прилади для виготовлення опію ацетильованого та прекурсори. Вказані речові докази вилучено та направлено на проведення відповідних експертиз.

За вказаним фактом слідчим управлінням ГУНП в Черкаській області розслідується кримінальне провадження відкрите за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x