Як запобігти ДТП (Опитування)

Як запобігти ДТП (Опитування)

«Нова Доба» поспілкувалася з черкащанами і дізналася, що на їхню думку може запобігти новим ДТП і яких норм мають дотримуватися кермувальники, щоб не ризикувати життями пасажирів.

Як запобігти ДТП (Опитування)

Лариса Печерська, 50 років, вихователька:
«Головне для водія – уважність. Звичайно, він має знати всі дорожні знаки, але окрім того, мати совість і бути вихованим. Також слід враховувати своє самопочуття, не сідати за кермо, якщо погано, особливо це стосується людей літнього віку».

Як запобігти ДТП (Опитування)

Віктор Коваленко, 36 років, водій:
«Я не довіряю черкаським водіям, адже сам нещодавно був їхнім колегою, але потім потрапив в аварію. Запорукою безпечної їзди, я вважаю, є дотримання правил, а також взаємне ввічливе ставлення. Іноді водії мають бути більш лояльними до пішоходів та пропускати їх».

Як запобігти ДТП (Опитування)

Марина Фрунт, 21 рік, студентка:
«Мені здається, кількість аварій зменшиться, якщо суворіше контролюватимуть видачу водійських посвідок. Не зовсім довіряю черкаським кермувальникам, адже останнім часом постійно відбуваються якісь дорожньо-транспортні пригоди. Я б порадила водіям бути більш уважними на дорозі, не перевищувати швидкість і не порушувати правила дорожнього руку, адже вони ризикують життями пасажирів».

Як запобігти ДТП (Опитування)

Анатолій Богданов, 66 років, пенсіонер:
«Головне, щоб водії не «лихачили», адже коли вони перевищують швидкість зростає імовірність виникнення ДТП. От наприклад, кілька днів тому на перехресті Чорновола і Чайковського машина збила на смерть жінку з дитиною, яка переходила на зелене світло. Дивлячись на це, я зовсім не довіряю нашим водіям. Хотілося, щоб покращилося обслуговування в громадському транспорті, в автобусах не вистачає голосової трансляції назв зупинок, як це є в тролейбусах».

Як запобігти ДТП (Опитування)

Вікторія Манкута, 28 років, медпрацівник:
«Водії мають більше відпочивати. Чимало з них працюють на приватних підприємствах, а там не дуже ретельно перевіряють режим праці та відпочинку, через відпустки зменшилася кількість вихідних. На далеких рейсах немає змінного водія, через це підвищується неуважність шоферів на дорозі. Водії мають дотримуватися правил дорожнього руху, думати не тільки про себе, а й про тих, хто їде поруч».

Як запобігти ДТП (Опитування)

Станіслав Святченко, 16 років, школяр:
«Однією із злободенних проблем Черкас залишаються дороги. Нашим водіям я довіряю, адже більшість стараються обережно їздити. На мою думку, необхідно збільшити кількість рейсів, тому що бувають моменти, коли автобуси переповнені. Також слід ретельно перевіряти процес видачі водійських посвідчень та дотримання правил дорожнього руху».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x