У Черкасах водій в\’їхав у припарковані авто та хотів втекти

У Черкасах водій в\’їхав у припарковані авто та хотів втекти

Заявник повідомив, що автомобіль «BMW X6» вдарив два припаркованих автомобіля та хотів покинути місце дтп, після чого небайдужими жителями та заявником був нібито затриманий. Прибувши на місце події поліцейські виявлили автомобіль «BMW X6», який рухаючись заднім ходом не впевнився у безпечності та скоїв наїзд на припаркований автомобіль «Mitsubishi lancer 10», який у свою чергу від удару, здійснив зіткнення з поруч припаркованим автомобілем «Ford C-Max». Про це повідомила прес-офіцер Патрульної поліції Зоя Вовк.

Свідки даної події одноголосно стверджували, що за кермом «BMW X6» перебував гр., як пізніше вдалося встановити 1982 р.н. Сам чоловік все заперечував та стверджував, що, то автомобіль сам покотився і вдарив інші автомобілі, то за кермом перебувала його дружина, то товариш, який приїхав після патрульних, та який і хотів взяти на себе відповідальність за вищевказану подію.

Опитавши всіх свідків події, а їх було 5 чоловік, було встановлено, що за кермом на момент дтп перебував саме той водій. Після чого було складено схему ДТП, відібрано пояснення у всіх учасників події, та на водія складено протокол за ст. 124 БД 170501, а оскільки в останнього були явні ознаки алкогольного сп\’яніння, освідовано в ЧОНД (1.8 промілле) склали ще і протокол за ч1 ст 130 КУпАП.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x