До ЧНУ вступив абітурієнт з балом 200

До ЧНУ вступив абітурієнт з балом 200

До Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького продовжує приїздити молодь, аби подати оригінали документів та підтвердити своє бажання здобути освітній ступінь «бакалавр». З конкурсним балом 200 до закладу вищої освіти вступив випускник Черкаської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №28 імені Т.Г. Шевченка Максим Попов. Про це повідомляє прес-служба ЧНУ.

Хлопець обрав спеціальність «Історія та археологія». Каже, що любов до історичної науки йому ще в дитинстві прищепила бабуся.

Максим був активним учасником Малої академії наук України та різноманітних олімпіад.

– Уже з 8 класу я брав участь у Малій академії наук України за напрямком «історія та археологія». Тоді я остаточно вирішив, що оберу саме професію історика, – зазначає випускник.

Хлопець також розповів, що завжди хотів навчатися у Черкаському національному, а найвищий конкурсний бал не став причиною обирати столичні виші:

– Я хотів навчатися саме в ЧНУ імені Богдана Хмельницького. Для мене це рідне місто та рідна земля. Вважаю, що цей університет дасть можливість для саморозвитку та самовдосконалення. Переконаний, за допомогою кваліфікованих фахівців зможу опанувати теоретичний матеріал та стати фахівцем в історичній галузі.

Максим зізнався, що у закладі вищої освіти хоче розвивати свою творчу діяльність.

– Мені подобається писати вірші та прозові твори. Знаю, що в університеті є літературні секції, тож думаю, що саме в них зможу удосконалювати свою майстерність, – каже вступник.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x