Черкаський «Дніпро» став переможцем всеукраїнського турніру з футзалу

Черкаський «Дніпро» став переможцем всеукраїнського турніру з футзалу

Дніпряни стали першими у змаганнях з футзалу «Open Summer Cup Odesa 2018», які 4-5 серпня проходили в Одесі. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

У перший ігровий день черкащали провели два матчі групового етапу, які виграли 7:3 і 12:1 і з першого місця вийшли до півфіналу.
В ½ фіналу «Дніпро» зустрічався з київською командою «Unreal-Atrix». Першими взяттям воріт суперника відзначилися кияни, але команда з Черкас зуміла проявити волю до перемоги і виграти 2:1.

Зі слів керівника команди «Дніпро» (Черкаси) Олександра Солов’я, складною для його команди була фінальна зустріч, де нашим хлопцям протистояла ще одна київська команда – «Грифон».

Так склалося, що за 10 хвилин до закінчення зустрічі дніпряни програвали 0:2. Діватися було нікуди і черкаська команда пішла вперед вп’ятох, притиснувши суперника до його воріт. Кияни не витримали тиску і порушили правила у своїй штрафній. Пенальті реалізував Степанов – 1:2. Далі наші хлопці продовжували грати вп’ятьох і Яцишин зрівнює рахунок у грі – 2:2. Більше черкаська команда не стала ризикувати і перейшла у гру з номінальним голкіпером. В одній з атак м’яч після удару Лобова рикошетом від киянина влітає у ворота «Грифона» і рахунок стає 3:2. Згодом м’яч досягає цілі після удар Степанова – 4:2. Очікувано суперник почав атакувати вп’ятьох, чим скористався голкіпер черкаської команди Лєнчінков, який вивіреним ударом від свої воріт зробив рахунок 5:2. Суперник до закінчення гри зумів забити ще один гол (5:3), але це вже особливо не вплинуло на результат гри і визначення переможця. Таким чином черкаський «Дніпро», вигравши усі матчі, став переможцем Всеукраїнського турніру з футзалу «Open Summer Cup Odesa 2018»!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x