Черкаські лісівники подарували херсонським колегам щоглу для відеоспостереження

Черкаські лісівники подарували херсонським колегам щоглу для відеоспостереження

У Буркутському лісництві ДП «Великокопанівське лісомисливське господарство» для ефективного виявлення лісових пожеж у лісових масивах, нещодавно встановлено щоглу та телевізійну систему раннього виявлення лісових пожеж типу ВПК 1600. Повідомляють в Черкаському обласному центрі з гідрометеорології.

Це стало можливим завдяки безоплатній передачі щогли з ДП «Звенигородське лісове господарство» Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства на баланс до ДП «Великокопанівське лісомисливське господарство».
Черкаські лісівники подарували херсонським колегам щоглу для відеоспостереження
Підприємство висловлює подяку керівництву Черкаського ОУЛМГ та звенигородським лісівникам, адже тепер завдяки постійному нагляду в лісових масивах можливо оперативно, точно та швидко виявляти осередки пожеж.
До встановлення щогли в Буркутському лісництві надземного спостереження не було взагалі. Отже, один крок вперед із охорони лісів від пожеж зроблено. Та для повноцінного спостереження є необхідність встановлення цілої мережі відеонагляду. Рухаючись у цьому напрямку ДП «Великокопанівське ЛМГ» звернулось до Олешківської районної адміністрації та Олешківської районної ради. В даний момент питання виділення коштів для придбання щогли та телевізійної системи раннього виявлення лісових пожеж знаходиться на розгляді.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x