У черкаському аеропорту стартував ремонт злітно-посадкової смуги

У черкаському аеропорту стартував ремонт злітно-посадкової смуги

Капітальний ремонт штучної злітно-посадкової смуги КП «Аеропорт Черкаси Черкаської обласної ради» стартував сьогодні. У цей день підрядник вже провів фрезерування на перших двохсот метрах та взяв проби асфальтного покриття. Надалі темпи робіт тільки зростатимуть. Про це інформує прес-служба Черкаської ОДА.

Ремонтуватиме смугу ТОВ «РОСТДОРСТРОЙ». Підрядний пройшов необхідну тендерну процедуру і вже сьогодні взявся до роботи. У перший день – тільки набирали темпи. Надалі в аеропорту працюватиме щоденно до 50 осіб.

– Це – серйозний старт, – каже заступник очільника області Сергій Овчаренко. – І своєрідний перший крок до відбудови черкаського летовища. Наше завдання – зробити його сучасним, діючим, інвестиційно-привабливим. Аеропорт – це комплексна структура з комфортним терміналом, сигнальними вогнями та безліччю іншого. Тож попереду ще дуже багато роботи, а ремонт злітно-посадкової смуги – лише їхній початок. Завдяки фінансуванню з ДФРР та обласного бюджету маємо на це більше 124 млн грн.

Насамперед підрядник взявся за вирівнювання основи. Крім того відібрав проби асфальту, щоби зрозуміти, який фундамент. За необхідності проводитимуть роботи з його підсилення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x