Любомир Мельник. Світовий тур до 70-річчя піаніста

Любомир Мельник. Світовий тур до 70-річчя піаніста

Любомир Мельник. Світовий тур до 70-річчя піаніста
Любомир Мельник – композитор та піаніст українського походження, який є піонером Continuous Piano Music. Класично навчений і сильно вплинув на рух мінімалізму початку 1970-х років. Він розробив власну унікальну мову для фортепіано, названу на честь принципу збереження безперервного, неперевершеного потоку звуку.

Любомир Мельник – справжній новатор, який дослідив нові напрямки сучасної музики. Він не тільки вважається одним із найшвидших концертних піаністів у світі, його композиції також справді переносять слухача у нові сфери. Бачити один з його живих виступів – це не що інше, як відкриття нового розумного досвіду.

Мельник показав чудову відданість інструменту, завжди прагнучи відкрити нові способи складання музики в безперервному режимі. Його акцент робиться на фактичному звучанні фортепіано, а також на гармонії та мелодії музики.

Використовуючи швидкі та складні шаблони нот, віртуозний піаністський метод Любомира формує обертони, які в рідкісні моменти об\’єднують, стикаються або навіть створюють нові мелодії, і, таким чином, формують композицію за її первісною формою. Щоб виконати це, потрібна особлива техніка, яка за багато років довела його до майстерності.

Приєднавшись до лейблу «Erased Tapes» ще у 2013 році, його засновник Robert Raths знав, що настав час поділитися великим музичним спадком піаніста, на яке він просто відповів: «Де ви були хлопці, коли мені було тридцять?».

У свої майже сімдесят Любомир Мельник є автором понад 100 творів, а в дискографії має понад 20 виданих альбомів. Його талант визнають як музиканти, так і світові медіа. Показавши світу відео на пісню Христини Соловій, він ще раз довів, що музика не має меж, коли сходяться двоє творчих людей зробити щось спільне, неймовірне і те, чого від них ніхто не чекає.

Вже з вересня Любомир розпочав свій перший World Tour, який триватиме до кінця 2019 року та охопить безліч міст, країн. Однією з таких буде і його рідна Україна, де ще цього року він дасть 6 концертів у Івано-Франківську, Чернівцях, Тернополі, Черкасах, Запоріжжі, Дніпрі, а також 2 творчих вечори у Львові та Києві.

Організатор: Обласна філармонія
Дата: 1 березня 2019, 19:00
Де: м. Черкаси, вул. Хрещатик, 196
Деталі тут
Ціна – від 150 до 390 грн

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x