На Черкащині парк шкільних автобусів збільшиться на 8 одиниць

На Черкащині парк шкільних автобусів збільшиться на 8 одиниць

На Черкащині поступово збільшується кількість шкільних автобусів. До початку навчального року з обласного бюджету на умовах співфінансування виділили кошти на придбання семи автобусів. Ще один придбають коштом місцевого бюджету. Про це повідомляють в управлінні освіти і науки облдержадміністрації.

Із запланованих вже придбали шкільні автобуси в Уманському та Золотоніському районах, а також Набутівській та Степанецькій ОТГ. У Маньківському районі, Селищенській та Жашківській тергромадах завершуються процедури державних закупівель. Крім того, до кінця року за кошти місцевого бюджету планується придбати ще 1 шкільний автобус для Жашківської ОТГ.

– Підвіз до місць навчання і додому здійснюють 202 шкільні автобуси, – розповіла заступниця начальника управління освіти і науки облдержадміністрації Оксана Сімушіна. – Таким чином ми охоплюємо понад 10 тисяч учнів Черкащини. Поступово у межах обласної програми «Шкільний автобус» ми збільшуємо кількість автотранспорту на місцях. Цьогоріч нам вдалося додати ще 8 автобусів. Проте наразі, у зв’язку із зміною автопарку та оптимізацією мережі шкіл, потреба становить ще у 19 шкільних автобусів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x