Юні художники з Черкащини стали фіналістами Всеукраїнського конкурсу

Юні художники з Черкащини стали фіналістами Всеукраїнського конкурсу

Талановиті вихованці позашкільного навчального закладу «Багатопрофільний молодіжний центр» Черкаської міської ради взяли участь у Всеукраїнському художньому конкурсі. Про це повідомляє прес-служба Молодіжного центру.

Так, шестеро вихованців художньої студії «Сузір’я» та студії декоративно-прикладного мистецтва «Творче коло» стали фіналістами Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Наше мирне небо». А робота Юлі Олійник зайняла перше місце у молодшій категорії до 7 років.

Тепер юні художники Центру відвідають Фестиваль авіації, який відбудеться у вересні на аеродромі «Коротич», Харківської області.
Уже третій рік поспіль в рамках Харківського фестивалю авіації реалізовується соціальний проект, спрямований на взаємодію дітей і дорослих, підвищення інтересу до авіації в суспільстві − конкурс малюнка «Наше мирне небо».
Цьогоріч на розгляд компетентного журі представлено 1942 художніх творів із 149 закладів освіти та центрів дитячої творчості, фіналістами стали представники 18 областей України.
.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x