На Черкащині посадовець отримав штраф за нову автівку

На Черкащині  посадовець отримав штраф за нову автівку

Працівника лісництва, який не задекларував придбаний автомобіль, притягнуто до адміністративної відповідальності. Повідомляють в прокуратурі Черкаської області.

Органами прокуратури області належно забезпечено участь у розгляді справи про адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, за ч. 2 ст. 172-6 (порушення вимог фінансового контролю) Кодексу України про адміністративні правопорушення, стосовно працівника одного із лісництв області.

Судом визнано обґрунтованою позицію прокурора про те, що вказаний посадовець порушив вимоги антикорупційного законодавства та після набуття у власність автомобіля «Chevrolet Niva» вартістю 170 тис. грн. не повідомив Національне агентство з питань запобігання корупції про суттєві зміни у своєму майновому стані, що зумовлено купівлею вказаного автомобіля.

Постановою Золотоніського міськрайонного суду від 08.08.2018 зазначеного посадовця визнано винуватим у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцію, та накладено стягнення у вигляді штрафу в розмірі 1 700 грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x