За 2 доби в області виявлено та знищено 13 боєприпасів часів війни

За 2 доби в області виявлено та знищено 13 боєприпасів часів війни

Про це повідомляють в прес-службі УДСНС України в Черкаській області.

8 серпня, близько 14:35 в місті Черкаси під час проведення земляних робіт на вулиці Надпільній населенням було виявлено артилерійський снаряд калібром 76 мм.

Наступне повідомлення про вибухонебезпечні предмети надійшло від жителів села Павлівка, Жашківського району, де під час проведення польових робіт, вони натрапили на цілий арсенал боєприпасів часів минулих війн. Під час огляду з‘ясовали, що місцеві жителі знайшли 6 артилерійських снарядів калібром 76 мм.
За 2 доби в області виявлено та знищено 13 боєприпасів часів війни
Цього ж дня, близько 21 години до Черкаських рятувальників надійшло ще одне повідомлення про вибухонебезпечні предмети, що виявили жителі села Руська Поляна, під час проведення польових робіт.

Сапери піротехнічної групи аварійно-рятувального загону спеціального призначення, які прибули на місце виклику, ідентифікували знахідки, як артснаряди калібром, два 152мм, та один 76 мм, а також мінометну міну калібром 82 мм.

Вже наступного дня близько 8 години, в лісовому масиві смт Маньківка, під час збору грибів місцеві мешканці натрапили на 2 артилерійські снаряди калібром 75 та 37 мм.

Всі небезпечні знахідки, були вилучені та знищені піротехнічною групою Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x