На одній із черкаських вулиць встановили сучасні світильники

На одній із черкаських вулиць встановили сучасні світильники

Це третя вулиця а цьому році, де замінили лампи ДНАТ на світодіодні LED-світильники. Раніше на вулиці Руставі було освітлення лише з одного боку. Однак згідно з рекомендації дорожньої інспекції, встановили світильники з іншого боку, що покращило освітлення дороги. Про це «Новій Добі» стало відомо з прес-служби КП «Міськсвітло Черкаси».

Під час реконструкції встановлено 167 світодіодних LED-світильники потужністю 80 Вт, на заміну 93 світильники ЖКУ-100 із лампами ДНАТ-150 – 78 шт. та 15 шт. – ДРЛ-250.

– Наше комунальне підприємство робить усе, щоб Черкаси засвітилися по-новому, а головне: якісно і економно. Третя вулиця і я впевнений, що це далеко не остання вулиця, на якій встановили світодіодні LED-світильники. Адже такі лампи на відміну від ДРЛ і ДНАТ є правильним рішення, оскільки береже кошторис нашого міста. Після реконструкції вулиці Руставі зекономим 207 тисяч гривень за 5 років із міського бюджету, – говорить Павло Собко, заступник директора КП «Міськсвітло Черкаси».

Нагадаємо, що триває реконструкція вулиць: Гетьмана Сагайдачного, Кобзарської, Святотроїцької, Верхня Горова та Алеї Путейки. Відбувається переобладнання дворового освітлення за такими адресами: Сержанта Смірнова 1, 3, 5, Волкова 75, 103, Героїв Дніпра 29, 31, 35, 43, 45, 47, 49, 51.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x